Welkom op KIGO, de site voor kinderen van gescheiden ouders!

Hallo, ik ben Anke en mijn ouders zijn gescheiden. Op internet kon ik erg weinig sites vinden voor kinderen van gescheiden ouders. Daarom heb ik er zelf een gemaakt, dat is deze site dus. KIGO betekent: kinderen van gescheiden ouders. En dat zijn niet alleen jonge kinderen, maar ook jongeren en volwassenen die gescheiden ouders hebben.

Je kan hier praten met anderen over hoe het is als je ouders gescheiden zijn en wat je daarvan vindt. Ook kan je informatie vinden over scheiding. En tenslotte kan je bekijken waar je meer kan lezen over scheiden en over kinderen van gescheiden ouders.
Dit is allemaal ingedeeld in drie leeftijdsgroepen: tot 12 jaar (kinderen), van 12 tot 18 jaar (jongeren) en vanaf 18 jaar (volwassenen).

Kies in het menu aan de linkerkant wat je wilt zien. Zie je geen menu, klik dan hier.

Als je vragen of opmerkingen over deze site hebt, dan kan je die altijd naar me mailen.

Nieuws

23 augustus
Het forum blijft goed lopen, er zijn nu 388 inschrijvingen. De site is weer ge-update vandaag. Het belangrijkste is dat op de 'meer lezen' pagina's nu ook informatie over ouderverstoting staat.

23 februari
De KIGO-site staat hier nu ruim anderhalf jaar. Het forum is vooral het laatste halfjaar lekker druk geworden, er zijn inmiddels al 270 inschrijvingen! De 'meer lezen' pagina's zijn vandaag weer ge-update, er is op internet steeds meer aandacht voor kinderen van gescheiden ouders. Verder is er maandag 27 februari in het TV programma MAX & Catherine (half 6 op Nederland 1) aandacht voor volwassen kinderen van gescheiden ouders.

20 augustus
Ook het forum werkt nu! Het forum is hetzelfde als het was voor het verplaatst werd. Iedereen die geregistreerd was, is dat nu nog steeds. Ook de berichten zijn blijven staan. Hopelijk wordt het nu lekker druk op het forum!

19 augustus
Vandaag is de site verhuisd vanaf de oude plek (met veel reclame) naar dit nieuwe adres. Ook zijn voor alle leeftijden de pagina's 'meer lezen' ingevuld met boeken, internet-sites en een videoband over scheiding.